HTML

Tollforgató

Aktuális politikai jegyzetek, szépirodalmi művek és kritikai megjegyzések. Az alábbi írások mindegyike a szerző, SNEÉ PÉTER szellemi tulajdona.

2012.04.18. 16:14 Sneé Péter

Kontinensek nyomora ha összeér

2012. április

A Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ nagyon szépen köszöni a kisebb összegű eljuttatott támogatásokat az alapítvány számára, sokat segítettek a költségek kifizetésében Sajnos azonban az év elejei hónapokban sem növekedett jelentősen és általában a támogatás arány.a, így csak ideig-óráig tudtunk levegőhöz jutni.

Jelenleg, úgy állunk, hogy ha nem rendezzük a közel egy millió forintos elmaradásunkat, a közeljövőben el kell hagynunk a helyiséget, amit az egyébként rendkívül toleráns Önkormányzat felmondás hatálya alá helyezett.  Ez már csak a maradék összeg, mert  a felgyülemlett elmaradás jelentősebb részét  egy-két nagylelkű támogatónk egyben már kifizette.

Küldjétek el a segítségkérést, minél több helyre, barátokhoz, szponzorkhoz, és a téma iránt érdeklődőkhöz! Továbbra is  havi egyezer forint a preferált kérés, de természetesen, ha valakinek lehetősége van más összegeket küldeni, azt is nagy örömmel vesszük. Annál hamarabb áll helyre az alapítvány helyzete és menekül meg a megszűnéstől. Sokat segíteni, ha egy-egy alkalommal sokan támogatnák az Alapítványt.

A Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ Alapítvány, Magyarországon az egyetlen szervezet , amely közel húsz éve Tibet alapvető emberi jogaiért következetesen  és széles körben kiáll, valamint Tibet élő hagyományainak hiteles közvetítője.  A támogatás a Sambhala Tibet Központ fenntartási költségeire fordítódik. Ezek: bérleti díj, villany, fűtés, víz/szemét díj, telefon, mobil, karbantartás, iroda fenntartási költségek.   

A támogatás módjai a következők:
- rendszerint lehetőleg hó elején történjen meg
- bankszámláról  bankszámlára  való  átutalás a legmegfelelőbb és legkezelhetőbb
(lehet megbízást is adni a banknak)
- eseti átutalás a bankszámlánkra is ajánlott
- postai átutalás  (körülményes és plusz költséggel jár)
- személyes befizetés  a Sambhalában (körülményes és nem a számlánkon van a pénz)
Természetesen az utóbbi kettőt is elfogadjuk, más lehetőség hiányában.
 

bankszámlánk elérhetősége

belföldről:
MagNet Magyar Közösségi Bank
TST alapítvány
számla szám: 16200010-00110240

külföldről:
IBAN  HU94 16200010001024000000000
SWIFT CODE: HBWEHUHB

Minden barátunk befizetése nagyon fontos!
Köszönjük, hogy elolvastátok ezt a levelet és kérjük, továbbra is segítsetek!
Üdvözlettel:
A Sambhala vezetősége nevében
Hendrey Tibor
Alapító

komment

Címkék: nyomorúság helyzetkép


süti beállítások módosítása